Nationens e-avis er en fullverdig elektronisk utgave av hele papiravisen. Du kan lese og bla i Nationens e-avis på samme måte som i den vanlige avisen. Med andre ord - du får alt du kjenner fra papiravisen, men i et elektronisk format. Kjekt når du er på reise, på jobb, på ferie eller sitter et helt annet sted enn der du vanligvis leser papiravisen. Etter at du har lastet ned e-avisen på din pc, smarttelefon eller nettbrett, kan du senere lese den uten å være tilkoblet internett.

Nationen sin e-avis kan du lese på alle digitale flater. Det finnes en egen variant for iPhone og  iPad, og en for Samsung og andre Andriod-baserte mobiltelefoner og lesebrett.

For å lese e-avis på desktop (pc/mac) – klikk her For å lese e-avis på iPhone og iPad – last ned app her

For å lese e-avis for Android-lesebrett – last ned app her

Du må ha et gyldig abonnement på Nationen, og ha registrert din digitale brukerprofil på nationen.no, for å kunne lese e-avisen. Kjøp tilgang til Nationen her. Trenger du hjelp til å registrere deg, kan du enten lese om hvordan du går frem her eller ringe Kundeservice på 23 33 91 52.

Som abonnent på Nationen, vil du til enhver tid ha tilgang til de siste 10 utgivelser av e-avisen. Ønsker du å lese eldre artikler, kan du bruke søkefunksjonen under meny-punktet øverst til venstre på nationen.no.

Våren 2016 ble Nationens e-avisapp oppgradert med bedre lesbarhet for smarttelefon, skarpere skrift og bilde, samt bedre zoom-funksjon. Appen har også forbedret bla-funksjonen både mellom sider og utgaver av e-avisen.