Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Stokkøya Sjøsenter jubler over anbefaling i The Guardian

Stokkøya Sjøsenter på trøndelagskysten er blant ti europeiske strandhoteller som anbefales av den engelske storavisen The Guardian.

- Utrolig spennende, sier Torild Langklopp til nationen.no. Hun eier og driver Stokkøya Sjøsenter sammen med ektemannen Roar Svenning.

Det hele begynte i år 2000 da et ungt par arvet en liten sauegård på Stokkøya og lurte på hvordan de kunne lage et levebrød ut av det.

Slik starter artikkelen om Stokkøya Sjøsenter i Åfjord i den britiske avisen The Guardian, skriver Fosna-Folket.

Saken dreier seg om ti nye europeiske strandhoteller, de fleste av dem med en spesiell arkitektur. I artikkelen inkluderes både telefonnummer og nettadresse til destinasjonen.

Se bildeserie fra Stokkøya Sjøsenter øverst i artikkelen.

Med 36-37 millioner lesere er The Guardian ifølge Wikipedia verdens nest mest leste engelskspråklige avis etter New York Times.

Annonse

- Sør - og Nord-Trøndelag utgjør 95 prosent av markedet vårt, men det skader ikke at de får høre hva folk i utlandet synes, sier Langklopp på Stokkøya Sjøsenter.

- Tror du det kommer noen briter nå, da?

- Den dagen artikkelen kom ut, fikk vi tre forespørsler fra Storbritannia. Vi fikk også henvendelser fra Nederland. Om det ikke er direktebestillinger, så får vi i hvert fall flere inn på hjemmesiden vår, sier Langklopp.

- Småbrukerparet Roar Svenning og Torild Langklopp har skapt et særegent og helt spesielt sted ut av det som en gang var en helt ordinær og litt sliten campingplass. Vertskapet ved Stokkøya Sjøsenter på Trøndelagskysten har turt å være sær, og laget et helt annerledes og sexy plett i Bygde-Norge, skrev Nationen om stedet i fjor høst.

Neste artikkel

Sjømatjubel over frihandelsavtale