Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Murer Steffen Larsen: - Anbudstorget er en billig måte å skaffe kunder på

For murer Steffen Larsen (52) var Anbudstorget viktig før han fikk opparbeidet egen kundemasse. I dag betyr referansene mest.

- Jeg vil anbefale alle firmaer som er i oppstartsfasen å bruke Anbudstorget. Du får tilgang til jobber, før du har opparbeidet din egen kundemasse. Tjenesten er en billig måte å skaffe seg kunder på, sier Steffen Larsen til nationen.no.

Les også: Anbudstorget setter i gang jungeltelegrafen

Hans murerfirma Larsen Etablering & Drift har vært med på Anbudstorget siden 2006.

Registrer din bedrift på Anbudstorget

Enmannsforetaket tilbyr alt fra flising av bad og muring av peiser til skiferlegging av uteplasser. Larsen har base i Skudeneshavn i Karmøy kommune i Rogaland, men jobber mye på Østlandet.

Supplement

I dag tjener Anbudstorget som et supplement til kundene han har opparbeidet seg.

- Når det er stille og litt lavkonjuntur, slik det er i perioder, kan du gå inn på Anbudstorget og svare på småjobber. Denne tjenesten er et supplement for meg i dag, sier Larsen.

Tjenesten er finansiert av leverandører som tilbyr sine tjenester og som mottar anbudsvarsling fra oppdragsgivere/innkjøpere.

Annonse

Tilbakemeldinger gull verdt

Tilbakemeldingene som kundene kommer med på netttejenesten er gull verdt for mureren.

- Det beste med hele tjenesten for meg nå er omtalene som kundene nærmest kommer uoppfordret med etter at du har gjort en jobb. Disse omtalene bruker jeg som referanser, også når kundene ikke kommer via Anbudstorget. Jeg ber bare potensielle oppdragivere om å gå inn på Anbudstorget og lese omtalene, sier Larsen.

Trenger du å få utført arbeid? Be om anbud fra firmaer her

Nationens samarbeider med Anbudstorget.

Neste artikkel

Sjømatjubel over frihandelsavtale