Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Moods of Norway serverer traktorvafler på Grand Café

Moteskaperne inngår samarbeid med ærverdige Grand.

Er traktorvaffel Norges nye motemat?

Ikke tro at du bare må be om en gourmetmeny på Grand Hotel i Oslo. Hver første fredag i måneden kan du be om kaffe og traktorvafler i beste Moods of Norway-stil.

Bakgrunnen for den spesielle vaffelrøra er et helt nytt samarbeid mellom Grand Hotell og de anerkjente norske moteskaperne.

Kan du ikke komme til Grand, fortvil ikke. Vaffeljernet som lager traktorvaflene, kan du selv kjøpe. Moods of Norway lanserer også sin egen vaffelmiks, inspirert av bestemors oppskrift.

Motevisninger

Ifølge prosjektleder Kari Hasselknippe innebærer avtalen at Grand Hotel skal være vertskap for Moods of Norways kommende motevisninger og lanseringer frem til mars 2013.

Samarbeidet vil i tillegg innebære enkelte felles konsepter som månedlig fredagsvaffel-hygge i Grand Café og et eget Moods of Norway pausemat-konsept rettet mot våre kurs-og konferansegjester.

- Samarbeidet vil i tillegg gjøre seg gjeldende og bli godt synlig i Grand Café, som hovedbase for «vennskapet», sier Hasselknippe til nationen.no.

Hun forteller at traktorvaflene vil være tilgjengelig for alle som vil og skal serveres mellom klokken 1500 og 1700 om ettermiddagen den første fredagen i hver måned.

- Da kan man stikke innom for en uformell prat med venner og kjente, ta en grand traktorvaffel, kaffe, eller kanskje et glass musserende slik som guttene i Moods of Norway nok ville ha gjort, sier Hasselknippe.

Traktorvaffel-sjampis

Hun legger til at ledelsen ved hotellet legger hodene sine i bløtt for å finne sjampanjetyper som vil passe godt til vaflene.

Tidligere i høst lanserte Grand Hotel «Lokalmat på menyen».

Les også: Nordmenn stadig mer sugne på lokalmat

Det var i denne forbindelse hotellet lekte med tanken om å bringe en ny dimensjon inn i de historiske lokaler i Grand Café.

Annonse

Nå er traktorvaflene kommet inn på Nobel-hotellet og kan sikkert også finne veien inn i Nobel-suiten for alt vi vet.

- Vi i Rica er opptatt av å servere mer av god og lokal norsk mat på ulike nivåer i Rica-kjeden. Alt i dag forsyner kjøkkensjefene på 21 Rica-hoteller seg fra det enorme spiskammerset som dyktige norske bønder stolt kan presentere, sier Hasselknippe.

Hun peker på at mange kanskje vil undre seg over hva lokalmat er, midt i Oslo? Er det Akerselva-ørret eller kanskje kanin fra Gamlebyen?

- Som et hotell midt i sentrum av Norges hovedstad er det naturlig at vi innhenter lokalmat fra hele Norges land. På våre menyer vil du blant annet finne villaks fra Borealis Gourmet i Alta og det fantastisk Lofotlammet, som har gresset hele veien fra fjøra til slette på 600 meters høyde på fjellet.

Rica presenterte sin lokalmatsatsing under Norsk mat-dagen til KSL Matmerk onsdag.

Smørbukks desserter

Også for motegutta fra Stryn er samarbeidet med Grand Hotel positivt.

- Vi kunne ikke ha funnet en bedre partner for våre motevisninger og lanseringer, sier Simen Staalnacke til nationen.no.

Han ser nå frem til å tilbringe enda mer tid på Grand i tiden som kommer.

For vanlige gjester er det greit å vite at om man ikke blir helt mett av traktorvafler så har Grand Café tilpasset sin meny til Moods of Norways eventyrkolleksjon som ble lansert tidligere i høst.

- Menyens navn ble til «Stemninger fra Norge» og det er svært betegnende for hva vi presenterer i vår nye meny, sier Hasselknippe.

Les også: Moods of Norway får leie Kongsgården

Her finner du for eksempel Reve-enkas forretter, De Tre Bukkene Bruses hovedretter og Smørbukks desserter. Bonde appetitt!

Traktorvaflene lanseres på Grand i morgen fredag.

Neste artikkel

Hyller norsk mat i verdensklasse