– Egersund er en viktig fiskerihavn. Og det må vi vise mer frem gjennom å få maten ut til folk også, sier Karoline Mong Omdal, og Karine Nærem som lager lokalmat av villaks. Foto: Solfrid Sande
– Egersund er en viktig fiskerihavn. Og det må vi vise mer frem gjennom å få maten ut til folk også, sier Karoline Mong Omdal, og Karine Nærem som lager lokalmat av villaks. Foto: Solfrid Sande

– Vi bidrar til at folk får smake på villaksen

Karoline Mong Omdal og Karine Nærem vil spre fiskeglede og kunnskap om kystkulturen med lokalmat av villaks. Nå kan et forslag om fredning av laksen i fem år sette en stopper for dem. De frykter også det historiske sjølaksefiske vil gå tapt.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Enighet i tarifforhandlingene i sjømatindustrien