– Det er veldig mye som er billigere hvis du importerer det fra Kina, men da kan du ikke snakke om bærekraft, sier Kristoffer Evang som sammen med kona Anne Marte Evang driver landets eneste produsent av økologisk kjøttpålegg. Foto: Benjamin Hernes Vogl
– Det er veldig mye som er billigere hvis du importerer det fra Kina, men da kan du ikke snakke om bærekraft, sier Kristoffer Evang som sammen med kona Anne Marte Evang driver landets eneste produsent av økologisk kjøttpålegg. Foto: Benjamin Hernes Vogl

Usminket mat og drikke som levebrød

Frustrasjon, fest og forkjærlighet for mat og drikke. Ask Bryggheus og Ask Gård Foredling vil flytte fjell med usminket mat og alkoholfri drikke. Festen er så vidt i gang.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Stem nå! Årets lokalmatgründer