Gourmetmat frå boks? For dei som vil ha det enkelt, er det iallfall mykje middagshermetikk å velje mellom. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB / NPK
Gourmetmat frå boks? For dei som vil ha det enkelt, er det iallfall mykje middagshermetikk å velje mellom. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB / NPK

La hermetikken få ein ny renessanse

Ingenting slår fersklaga mat, men hermetikk kan vere eit alternativ når ein har dårleg tid eller har avgrensa kjøkkenfasilitetar. Boksmat høyrer tradisjonelt derfor hytte- og påskesesongen til, men truleg ikkje like mykje no som før.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Sandtrøen (Ap) trekker linjene tilbake til kriseforliket i 1935: – Vi trenger en landbrukspolitikk med verdiene fra Nygaardsvold