– Jeg vokste opp med at familien fikk en eske med mat fra gården til min mors familie. Og alle syntes dette var den fineste pakken på julaften. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
– Jeg vokste opp med at familien fikk en eske med mat fra gården til min mors familie. Og alle syntes dette var den fineste pakken på julaften. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Jørn Hoel elsker Roadkill og helnorsk julemat

I år som i fjor ga artist og matentusiast Jørn Hoel seerne gode råd til en vellykket julemiddag. I tillegg har han en beskjed til norsk dagligvarebransje, som han mener «rævkjører norske bønder».

– Mitt aller viktigste mattips vil være å finne produkter på det du skal lage, som er av ypperste kvalitet. Kvalitet koster mer enn det de store matkjedene leverer, derfor må hjemmekokken finne de beste produktene hos en slakter eller fisker, eller i kjøtt-/fiske diskene i nærheten av der du bor. Mitt andre tips er å følge oppskriftene våre fra «Kvelden før kvelden» på Nrk.no. De er bunnsolide.

Sju timer på ribba

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

VÅRT BESTE TILBUD!

Helg + Digital

Bestill

1 mnd for 310,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd for 360,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

For dårlig personvern