– Det er krevende å sette sammen en meny med såpass mange produkter, men en veldig takknemlig jobb når du har så gode råvarer, sier Even Ramsvik. Han samarbeider godt med kjøkkensjefen Thomas på Clarion Energy hotell. Alle foto: Solfrid Sande
– Det er krevende å sette sammen en meny med såpass mange produkter, men en veldig takknemlig jobb når du har så gode råvarer, sier Even Ramsvik. Han samarbeider godt med kjøkkensjefen Thomas på Clarion Energy hotell. Alle foto: Solfrid Sande

Hyller norsk mat i verdensklasse

Det Norske Måltid setter igjen smaken av Norge i fokus. Etter ti år er konkurransen blitt en viktig arena i den rivende utviklingen man ser i Mat-Norge.

Stjernekokken Even Ramsvik har fått oppgaven med å lage kveldens meny der alle finaleproduktene er med. Storsalen er dekket og pyntet til den store festkvelden, og feiringen av landets beste mat, der alle skal få kjenne på smaken av Norge.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

VÅRT BESTE TILBUD!

Neste artikkel

Norske insekter slår an i utlandet