Satser hardt: Bo Jensen har fått ost på tann og satser på en medalje under Oste-VM i november. Her med fjorårets vinnerost som er en håndlaget liten ost laget av rå geitmelk. Osten er dekket med et lag aske, med en kritthvit kjerne. Osten er lett syrlig og har god melkesmak. Foto: Privat
Satser hardt: Bo Jensen har fått ost på tann og satser på en medalje under Oste-VM i november. Her med fjorårets vinnerost som er en håndlaget liten ost laget av rå geitmelk. Osten er dekket med et lag aske, med en kritthvit kjerne. Osten er lett syrlig og har god melkesmak. Foto: Privat

Fra Aske til ilden i Oste-VM i Bergen

I fjor deltok Bo Jensen i verdensmesterskapet i Oste-VM i London. Nå skal mannen bak en av suksess-ostene Aske, i ilden i oste-VM på nytt.

For å være helt sikker på å klare utfordringene syntes han det var tid for å hente inn fransk ekspertise for å utvikle flere oster til mesterskapet.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

3 uker gratis


Komplett

Bestill

3 uker gratis

Neste artikkel

Her er rådet frå Tine om nytt hopp i mjølkekvotane