I den norske debatten er det det røde kjøttet som har vært definert som problemet.
Vi har verdens største samling av såvarer liggende i permafrosten på Svalbard. Men det aller meste av såvarer som blir sådd på norske grønnsaksåkre blir importert.
Aldri hørt om en Reko-ring før? Det er en ny måte å organisere kjøp og salg av lokalmat på.
Nesten ni av ti kjenner Nyt Norge-merket, og dobbelt så mange ser etter Nyt Norge-merket i butikken nå, enn for seks år siden. Matmerk er kjempefornøyd.
Fremtiden i våre hender har andre oppgaver enn å forvrenge medspillernes synspunkter, skriver Kari Gåsvatn.
Som bønder lever vi av og i naturen. Vi sjekker yr.no tre ganger hver dag for å vurdere hvilke arbeidsoppgaver vi kan starte med og hvilke som må vente, skriver Tine-leder Trond Reierstad.
Matproduksjon kan aldri bli klimanøytralt. Derfor må jordbruket ta en aktiv del i klimadebatten i tiden fremover.
Kokker mener at småbruk er avgjørende for å bevare mangfoldet i norsk matproduksjon.
Norge har begått sitt verste overgrep mot sin egen urbefolkning i nyere tid, skriver Anders Somby og Elise Embla Scheele om tvangsnedslaktningen av reinflokkene i Finnmark.