Vil ha mer innmat og blod på middagsbordet

For å øke selvforsyninga i krisetider og redusere klimaavtrykk og matsvinn, vil svenske myndigheter ha tilbake retter av blod, lunger og lever.

Mer blod på menyen. For å øke selvforsyninga i krisetider og redusere klimaavtrykk og matsvinn, vil svenske myndigheter ha tilbake retter av blod, lunger og lever på middagsbordene. Her blodpudding - som for få tiår siden var en populær middagsrett. Foto: MatPrat
Mer blod på menyen. For å øke selvforsyninga i krisetider og redusere klimaavtrykk og matsvinn, vil svenske myndigheter ha tilbake retter av blod, lunger og lever på middagsbordene. Her blodpudding - som for få tiår siden var en populær middagsrett. Foto: MatPrat
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Sauebonde Therese Rudi føler seg mobbet ut av lokalpolitikken