Tid for nyårets …restemat-bonanza

Det er tid for å tømme fryseboks og kanskje også kjøleskap for matrester etter jule- og nyttårsbespisningen.

Restegrateng: Matrester bør utnyttes til gode måltider i denne helga på nyåret. Foto: Nortura

Har du igjen noen pinnekjøttrester fra nyttårsaften? Sjekk at kjøleskapet er mellom to og fire grader. Da kan pinnekjøttet brukes denne helgen, for eksempel til suppe, salat, blinis med pinnekjøtt, pinnekjøtt i lefse eller i vaffel, sier Kringlebotn til Nationen.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

8 uker for 199,-

Helg+Digital

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
8 uker for 249,-

Komplett

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
8 uker for 299,-

Neste artikkel

En bølge av lokalt norsk øl til Berlin