Suksess med saueburger – utfordrer McDonald’s

Bonde og nisjeprodusent Thomas Stebergløkken opplever at folk står i kø for å få tak i både burgere, indrefilet og biff av sauekjøtt. – Nå må de store kjedene følge opp, sier han.

Suksess med sau: I en tid med overproduksjon og store lagre av sauekjøtt arbeider Thomas Ole Stebergløkken på fjellgården i Heidal i perioder på høygir for å få ulike produkter av nettopp sau ut til et marked som aldri får nok. Alle foto: Bård Bårdløkken
Suksess med sau: I en tid med overproduksjon og store lagre av sauekjøtt arbeider Thomas Ole Stebergløkken på fjellgården i Heidal i perioder på høygir for å få ulike produkter av nettopp sau ut til et marked som aldri får nok. Alle foto: Bård Bårdløkken
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Ny studie skal hjelpe bønder med rusproblemer