På tre år har 1,5 millioner porsjoner med overskuddsmat blitt reddet

Too Good To Go har tatt kampen mot matsvinn på alvor.

I fjor sommer ble flere hundre kilo med moreller reddet fra søpla fra Lærdal Grønt takket være miljøbeviste forbrukere. Foto: Karoline Thyri

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Neste artikkel

Erlend Fuglum er ny topp i Bryggeri- og drikkevareforeningen