Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Norsk veganpølse fikk gullstjerne

Leiv Vidars Go'Veganpølse fikk nylig internasjonal anerkjennelse.

Pølsa som nå er gullstjernesertifisert. Foto: Leif Vidar/Narvesen
Pølsa som nå er gullstjernesertifisert. Foto: Leif Vidar/Narvesen

– Kun et fåtall produkter i vegankategorien blir tildelt så gode karakterer, sier Ivar Enger, Key Account manager hos Leiv Vidar/Scandza i en pressemelding. Produktet inngår i merkevaren Go'Vegan.

Det er The International Taste Institute som har tildelt veganpølsa som selges på 7-Eleven og Narvesen, gullstjerne. Smaksinstituttet er verdensledende innenfor evaluering og sertifisering av mat og drikke fra alle verdens kroker. Hvert produkt blir testet av flere kokker fra ulike prestisjefylte kulinariske institutter.

Annonse

Veganpølsa kom på markedet midt under koronapandemien, og ble laget i samarbeid med Reitan Convenience, et selskap som er heleid av Reitangruppen. Leiv Vidar er til gjengjeld heleid av Scandza, som også eier selskaper som Synnøve Finden og Sørlandschips.

– Det er ekstra gledelig for oss som har brukt så mye tid sammen med Reitan Convenience. Dette inspirerer oss bare til å stå på ytterligere for å møte fremtidige kunders ønsker og behov til gode måltidsløsninger i Convenience-kanalen, og vi har flere spennende produkter, sier Ivar Enger i Scandza.

Det er så langt solgt nesten 70.000 veganpølser gjennom Narvesen og 7-Eleven, ifølge pressemeldinga.

Neste artikkel

Skotsk universitet forbyr kjøtt og meieriprodukter på campus