Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nationen.no flytter debatten

Kommentarfeltene er nå borte fra Nationens nettartikler. Nå flytter vi debatten over i sosiale medier.

Kommentarfeltene er nå borte fra Nationens nettartikler. Dermed har ikke leserne lenger mulighet til å kommentere under artiklene inne på nationen.no.

Nå flytter vi debatten over i sosiale medier, mens vi samtidig bygger opp en ny debattarena.

– Fortsatt kjempeviktig

Nationens nyansatte publiseringsleder Monika Aaserud understreker at det likevel ikke betyr at Nationen vil satse mindre på debatt.

– Debatt er fortsatt kjempeviktig for Nationen, og vi ønsker fremdeles debatt rundt sakene våre. Forskjellen nå er at vi håper at leserne vil fortsette debatten på Nationens sider på Facebook og Twitter. Vi får allerede mye engasjement rundt sakene våre i sosiale medier, og vi tror at debatten kan løftes enda noen hakk dersom våre trofaste og kunnskapsrike debattanter fra nationen.no også blir med over i disse kanalene, sier Aaserud.

Jobber på spreng

Sjefredaktør Irene Halvorsen innrømmer at det kan komme reaksjoner på at kommentarfeltene nå er borte.

Annonse

– Vi vet at kommentarfeltene har vært viktige for leserne, og vi har hatt mange gode debatter og innspill til sakene våre opp gjennom årene. Meningsutveksling er som sagt fortsatt veldig viktig for Nationen, og det er derfor vi har ansatt Hilde Lysengen Havro som ny debattleder og for å jobbe med å etablere en helt ny debattarena på nationen.no. Vi håper endringene som vi nå jobber på spreng med, vil oppleves som en klar forbedring for leserne, sier Halvorsen.

Fornying

Fjerningen av kommentarfeltene er et ledd i fornyingen av nationen.no.

– Om ikke lenge skal vi legge om artikkelsidene våre, med gode og personaliserte forslag til artikler fra arkivet vårt som vi håper at leserne våre vil få stor glede av. Vi gleder oss også til å ha den nye debattarenaen på plass, sier publiseringsleder Monika Aaserud.

Neste artikkel

Den besværlige ammekua