Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nå finnes den norske hermetikk-klassikeren i ny variant

– Det er ingen grunn til bekymring vedrørende hermetikk-varianten. Den består, opplyser Orklas kommunikasjonssjef, Anne Gjemdal.

«Spaghetti à la Capri» har vært elsket og hatet i mer enn 60 år. Nå finnes den i en ny variant. Foto: Orkla
«Spaghetti à la Capri» har vært elsket og hatet i mer enn 60 år. Nå finnes den i en ny variant. Foto: Orkla

I mai lanserte Orkla Foods en ny variant av hermetikk-klassikeren «Spaghetti à la Capri».

Nå får man kjøpt den norske middagsretten i plastskål.

– Spaghetti à la Capri er et folkekjært produkt som selger stabilt, og nå har vi altså lansert den også som kjølt ferdigrett som er ferdig på tre minutter i mikrobølgeovn, skriver kommunikasjonssjef i Orkla, Anne Gjemdal, i en e-post til Nationen.

Hermetikk-boksen består

I sosiale medier er flere bekymret for at hermetikk-varianten forsvinner, nå som retten har fått ny forpakning.

«De har fjerna den eneste fordelen Spaghetti Ala Capri har: Holdbarheten i tilfelle atomvinter», skriver en person på Twitter.

Men Gjemdal kommer med en gladmelding til alle som foretrekker pastaretten på hermetikk:

– Det er ingen grunn til bekymring vedrørende hermetikk-varianten. Den består, forsikrer hun.

Anne Gjemdal er kommunikasjonssjef i Orkla. Foto: Orkla
Anne Gjemdal er kommunikasjonssjef i Orkla. Foto: Orkla

Én viktig endring

Likevel har produsenten gjort én endring med det nye produktet.

– Pastaen er noe mer al dente (pasta som er kokt til den er fast, men ikke hard, red anm.) enn klassikeren man får i hermetikken, men smaken er gjenkjennbar Spaghetti à la Capri, opplyser Orklas kommunikasjonssjef.

Gjemdal benytter anledningen til å fortelle hvorfor de ønsket å lage en ny variant av det folkekjære produktet.

– Her har man et supplement til den hermetiske som passer perfekt som raskt mellommåltid, lunsj eller overtidsmat, skriver hun i e-posten.

Neste artikkel

Orkla med storsatsing på åkerbønner i plantebaserte produkter