Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Matmerk styrker laget med tre nye medarbeidere

– Tre nyansatte er på plass og ivrer etter å gå i gang med å forenkle hverdagen for norske bønder og arbeide lokalmatprodusenter både lønnsomme og lykkelige, sier administrerende direktør i Matmerk.

Knut Erik Bauer (fra venstre), Lars Haug, Nina Sundqvist og Petter Børgan. Foto: Matmerk
Knut Erik Bauer (fra venstre), Lars Haug, Nina Sundqvist og Petter Børgan. Foto: Matmerk

– Jeg er skikkelig fornøyd over å ha kapret disse tre gutta fordi de har kompetanse og erfaring som bønder og lokalmatprodusenter. Det vil ikke minst norske forbrukere nyte godt av, sier administrerende direktør Nina Sundqvist i Stiftelsen Matmerk i en pressemelding.

Stikkord for de nyansatte er digital kunnskap, matfaglig kunnskap og salgskunnskap.

De var nylig på plass i sine nye jobber.

Fakta

Matmerk

Er en uavhengig stiftelse som bidrar til økt mangfold, kvalitet og verdiskaping i norsk matproduksjon.

Har 19 ansatte og visjonen er å få folk til å velge norsk mat.

Arbeider med tre fagområder: 1: Kvalitetssikring av norsk matproduksjon gjennom landbrukets internkontrollsystem, KSL. 2: Utvikling og profesjonalisering av lokalmatprodusenter. 3: Markedsføring av våre merkeordninger og kommunikasjon til forbruker.

Ble opprettet av Landbruks- og matdepartementet i 2007.

Kilde: Matmerk.no

Annonse

Knut Erik Bauer får hovedansvar for å utvikle det nasjonale kvalitetssystemet i landbruket i en moderne og digital retning.

Lars Haug skal styrke Matmerks satsing på å bringe norsk lokalmat- og drikke ut i butikk og til forbruker.

Petter Børgan skal også jobbe med lokalmat. Han har stor forståelse for lokalmatproduktenes vei inn i markedet, ifølge pressemeldingen.

– For en liten stiftelse som Matmerk gir disse tre nye kollegaene nøkkelkompetanse for ytterligere å løfte norsk mat, norsk landbruk og Matnasjonen Norge opp og fram, sier Sundqvist i pressemeldingen.

Neste artikkel

Norge sitt nye jordbær har fått namn