Lars-Kristian startet bedrift som redder tusenvis av tonn med mat fra å havne i søpla

Lars-Kristian Leiro satser på en bedrift med hovedmål om å redde mest mulig av overskuddsmaten fra å havne i søpla.

Redder mat fra søpla. Hvert år kaster produsenter og grossister i Norge rundt 70.000 tonn fullgode varer som burde vært menneskemat. Lars-Kristian Leiro  satser på en bedrift med hovedmål å redde mest mulig av denne overskuddsmaten fra å havne i søpla. Foto: Verdimat
Redder mat fra søpla. Hvert år kaster produsenter og grossister i Norge rundt 70.000 tonn fullgode varer som burde vært menneskemat. Lars-Kristian Leiro satser på en bedrift med hovedmål å redde mest mulig av denne overskuddsmaten fra å havne i søpla. Foto: Verdimat
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Sykkelturisme ble levebrød for hjemflytterne