Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Kun én av årets «Jakten»-bønder driver med melkeproduksjon

Her er årets seks bønder i TV2s «Jakten på kjærligheten».

Årets bønder i «Jakten på kjærligheten». Fra venstre: Sebastian Muth Johansen, Tina Kristiansen, Stefan Gundersen, Ola Sørby Bråten, Lene Grønnæss og Ole-Johan Dyste. Foto: TV 2/Privat/Montasje
Årets bønder i «Jakten på kjærligheten». Fra venstre: Sebastian Muth Johansen, Tina Kristiansen, Stefan Gundersen, Ola Sørby Bråten, Lene Grønnæss og Ole-Johan Dyste. Foto: TV 2/Privat/Montasje

TV2s populære reality-serie «Jakten på kjærligheten» er nå i gang med sin 18. sesong. I likhet med tidligere år har flere hundre bønder søkt om hjelp til å finne kjærligheten på TV 2.

– Dette er en strålende mulighet til å få en spennende vår og høst om man er i en kjærlighets-tørke. Så hvis en av årets bønder får hjertet ditt til å banke litt ekstra, ikke nøl med å ta kontakt om du er singel. Har du en venn eller venninne som gjerne vil melde sin interesse for en bonde, men ikke tør selv, er det helt innafor å søke på vegne av vedkommende via brev eller mail, sier programleder Gunhild Dahlberg i en pressmelding til Nationen.

Nå håper programlederen på full pott og at de fire bøndene som får flest brev, og dermed skal følges på TV 2 i høst, skal ende i fire forelska par.

– Ut fra statistikken vi har klart å spore oss til, er det født 14 «Jakten»-babyer gjennom de 17 sesongene «Jakten på kjærligheten» har gått på TV 2. Det er blitt til sammen 38 «Jakten»-par. Jeg satser på at årets deltagere gir kjærligheten en sjanse og at Amors piler treffer denne sesongen også, forteller hun.

Gunhild Dahlberg, programleder for «Jakten på kjærligheten». Foto: Espen Solli/TV 2.
Gunhild Dahlberg, programleder for «Jakten på kjærligheten». Foto: Espen Solli/TV 2.

Her er årets seks bønder

Korn- og hestebonde Tina Kristiansen. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.
Korn- og hestebonde Tina Kristiansen. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.

Tina Kristiansen (26)

Gårdsdrift: Hest og korndrift

Bosted: Tolsrød i Vestfold

«Drømmer om en snill og omsorgsfull fyr som er det motsatte av lat.»

Denne blide bonden elsker å synge, være aktiv og tilbringer mye tid med hestene sine på gården. I tillegg til å drive med hester og korndrift, jobber Tina som kontaktlærer i barneskolen.

Dating kan være litt skummelt, mener Tina. Derfor er hun glad og trygg for å ha «Jakten på kjærligheten» i ryggen når hun skal finne seg en kjæreste. Tina er åpen, nysgjerrig og spent på å være med på «Jakten på kjærligheten.» Hun håper drømmemannen finnes der ute og at han tør å ta kontakt.

Hest- og alpakkabonde Lene Grønnæss driver besøksgård. Foto: Espen Glomsvoll/TV 2.
Hest- og alpakkabonde Lene Grønnæss driver besøksgård. Foto: Espen Glomsvoll/TV 2.

Lene Grønnæss (40)

Gårdsdrift: Besøksgård med alpakka og hester

Bosted: Minnesund, Eidsvoll, Viken

«Ønsker seg en trygg og selvsikker mann og gjerne en som er litt «handyman».» Han må like dyr og ha et ønske om å bygge en fremtid sammen på gården.»

Lene har snudd opp-ned på tilværelsen sin. Fra å være en urban byjente med travel jobb er hun nå bonde på heltid og driver besøksgård med ti alpakkaer og hester. Lene jobber og som livsstils-coach. Denne bonden er kreativ, hun har en utdannelse som illustratør og har jobbet som møbelsnekker. Gården har hun pusset opp på rekordtid med spennende interiør og laget en egen kafé. Eneste som mangler nå i den nye hverdagen er en hyggelig og snill mann som vil bo landlig og dele opplevelsene sammen med henne.

 Kornbonde Ola Sørby Bråten. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.
Kornbonde Ola Sørby Bråten. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.
Annonse

Ola Sørby Bråten (28)

Gårdsdrift: Korndrift

Bosted: Sørumsand i Akershus

«Jeg håper at en blid, positiv og sosial jente vil skrive til meg. En som vil slå seg til ro på gården min og skape en familie sammen med meg.»

Ola skal i løpet av det kommende året ta over gården hvor han vokste opp. Det er opprinnelig ikke han som har odel, men heldigvis for Ola har storebror helt andre interesser og Ola får dermed barndomsdrømmen oppfylt. Ola er sjarmerende beskjeden, samtidig som han er sosial og har et stort og godt nettverk. Han liker at ting skjer rundt ham, enten det er å være i gode venners lag, arbeide på gården, eller drive med jakt eller båtlivet. Ola er sistemann i vennegjengen som er singel, han har rett og slett ikke sluppet noen gjennom nåløyet. Men nå er han klar for å åpne opp, og kaster seg ut på glattisen for å finne hun ene som han kan dele livet med.

Melkebonde Sebastian Muth Johansen. Foto: Espen Glomsvoll/TV 2.
Melkebonde Sebastian Muth Johansen. Foto: Espen Glomsvoll/TV 2.

Sebastian Muth Johansen (28)

Gårdsdrift: Melkeproduksjon

Bosted: Leknes i Nordland

«Sebastian håper å høre fra en hyggelig, sporty og sosial dame som ikke bare har lyst til å ha et Lofoten-eventyr, men en dame som ønsker å bosette seg i nord og bygge en fremtid sammen med han.»

Odelsgutten Sebastian er en hyggelig og sjarmerende bonde som bor i Lofoten. Etter noen års studier i Tromsø, bestemte Sebastian seg for å flytte hjem til gården ikke så langt unna Leknes. I dag bor Sebastian i farfarens gamle hus, men ønsker å flytte inn i barndomshjemmet når han stifter egen familie. Sebastian jobber som idrettslærer på skolen i Leknes, men elsker å være i fjøset sammen med far og onkel som i dag driver gården. Han er i fjøset så fort han får litt ekstra tid og kunne ikke sett for seg å bo noe annet sted enn akkurat her i Leknes. Sebastian har en herlig humor, en gårdskatt som heter «Piss Off» og her får damene en bonde som elsker å danse swing.

Korn- og hestebonde Ole-Johan Dyste. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.
Korn- og hestebonde Ole-Johan Dyste. Foto: Espen Glomsvoll/TV2.

Ole-Johan Dyste (47)

Gårdsdrift: Korn og hest

Bosted: Østre Toten i Innlandet

«Håper på brev fra en blid, omgjengelig og positiv dame, som han kan dele tida med. En å oppleve ting med, reise med, lage mat, rett og slett ha voksentid med.»

Ole-Johan er fjerde generasjons bonde på denne historiske og velholdte gården på Kolbu som ligger i Innlandet fylke. Han er veldig familiekjær og setter sine tre barn høyt. Siden han er alene annenhver uke, bruker han i dag mye tid på hest, venner og andre sysler på gården. Høydepunktet i året er når han kan kjøre hest og slede på Røros i to uker hver vinter. Det sosiale står høyt, så han merker begrensningene fra pandemien. Dette er også en av grunnene til at han har bygget sin egen bar på gården den siste tiden han håper skal komme til nytte når pandemien er over. Han er en varm og sympatisk fyr med mye omsorg, i tillegg til at han er superhandy.

«Jakten»-bonde Stefan Gundersen driver med både sau, lama, ullgris, høner og bier. Foto: Espen Glomsvoll/TV 2.
«Jakten»-bonde Stefan Gundersen driver med både sau, lama, ullgris, høner og bier. Foto: Espen Glomsvoll/TV 2.

Stefan Gundersen (50)

Gårdsdrift: Sau, lama, ullgris, høner og bier

Bosted: Rømskog i Østfold

«Stefan er på utkikk etter det han kaller en «gosselig» (søt og sjarmerende) dame. Hun må være varm, god og omsorgsfull, og han håper hun kan se potensialer i gården som han selv kanskje ikke ser. Til alle damer; denne bonden er god på kjøkkenet og gleder seg til å lage mat til deg!»

Stefan er en hyggelig kar som holder til i Rømskog i Viken. Han er en kreativ sjel som dyrker Carolina reaper-chili, sanker egen honning og spiller saksofon i uthuset for å ikke forstyrre dyrene. Her bor han sammen med fire hunder, fem katter, sauer, ullgriser og to lamaer. Stefan har mange prosjekter på gang og jobber med honningproduksjon i tillegg til dyrene. Stefan elsker å lage mat! Rett før pandemien traff Norge startet han opp et eget firma som han håper å kunne videreutvikle når tilstanden roer seg. Stefan er både åpen og ærlig. Han har hodet med seg og trives godt med alt han gjør på gården sin.

Neste artikkel

Kommunen gløymde å opplyse bøndene om stengd veg: – Ei tapt sak