Kokkane fryktar for framtida til yrket

Restaurant- og matfag har lenge slite med rekrutteringa til yrket. Brimi Kjøken og Ryfylkekokken ønsker meir heilskapleg læring for elevane som trekk til matfag, og treng ressursar for å klare det.

Arne Brimi driv Brimi Kjøken. Bedrifta tek imot lærlingar frå kokke-, bakar- og reiselivsfaget. Frode Selvaag i Ryfylkekokken kursar lærlingar i Rogaland. Foto: Ryfylkekokken
Arne Brimi driv Brimi Kjøken. Bedrifta tek imot lærlingar frå kokke-, bakar- og reiselivsfaget. Frode Selvaag i Ryfylkekokken kursar lærlingar i Rogaland. Foto: Ryfylkekokken
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Dette er de nye landbrukspolitikerne på Stortinget