Ikke bare grill, lag en sommersalat

Jo da det er tid for å grille, men ikke glem grønnsakene. Og med kald salat på terrassen er du på den trygge siden.

Grønn matglede: Noen av de sunneste grønnsakene er: Grønnkål, brokkoli, gulrot, paprika, rosenkål, søtpotet og selleri. Det er bare å forsyne seg og si god sommer. Foto: Marte Garmann
Grønn matglede: Noen av de sunneste grønnsakene er: Grønnkål, brokkoli, gulrot, paprika, rosenkål, søtpotet og selleri. Det er bare å forsyne seg og si god sommer. Foto: Marte Garmann

Matfaglig rådgiver i OFG, Toril Gulbrandsen sier til Nationen at som alltid starter grønnsakssesongen med norsk asparges og rabarbra. Hun minner om at rabarbra er også en grønnsak. Begge er stauder som dukker opp av jorda med en gang snøen har gått. Norsk asparges finnes er på markedet fram til midten av juni.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

3 uker gratis


Komplett

Bestill

3 uker gratis

Neste artikkel

En bølge av lokalt norsk øl til Berlin