Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Harald Ullevoldsæter går fra lederstilling i Nortura til Orkla

Harald Ullevoldsæter, tidligere konserndirektør for økonomi i Nortura, blir konserndirektør for finans og økonomi i Orkla.

Orkla bytter konserndirektør for finans og økonomi. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Orkla bytter konserndirektør for finans og økonomi. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Ullevoldsæter var ansatt i Nortura fram til tidligere i 2019, etter at han sa opp i samvirket i desember 2018. Da hadde han jobbet i Nortura siden 2014.

Tidligere i år gikk han tilbake til sin tidligere arbeidsgiver Orkla, hvor han jobbet fra 1996 til 2014, blant annet i rollen som økonomidirektør og medlem av ledergruppen i Orkla Brands og Orkla Brands Nordic.

Annonse

Ullevoldsæter har også jobbet ni år som finansanalytiker i DNB Markets. Han er utdannet siviløkonom fra BI.

Nå tar han igjen over en lederstilling i Orkla, når han blir konserndirektør for finans og økonomi 1. mars.

Ullevoldsæter etterfølger Jens Bjørn Staff (52), som har vært konserndirektør Finans og Økonomi i Orkla siden 2014. Staff har valgt å si opp sin stilling for å bli Chief Executive Officer (CEO) i Skagerak Energi.

– Jeg vil takke Jens Staff for hans verdifulle bidrag til Orkla i årene han har vært CFO og medlem av konsernledelsen. Han har vært sentral i videreutviklingen og profesjonaliseringen av konsernets økonomi- og IT-funksjon. Jeg ønsker han lykke til med ny og spennende jobb utenfor Orkla. Jeg er glad for at Harald Ullevoldsæter har takket ja til å etterfølge Staff som CFO. Med sin solide erfaring innen økonomi og finans og en svært god forretningsmessig forståelse, er jeg sikker på at han vil spille en viktig rolle for Orklas verdiskaping fremover, sier konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch i en pressemelding.

Neste artikkel

Aksjon mot vindkraftverk ved fuglefjellet på Runde