Hanen: Bra med merksemd rundt kvaliteten på matserveringa

Det er bra det blir retta merksemd mot kvaliteten på den norske matserveringa, meiner Hanen-direktøren. Men den norske turisten er komplisert, fordi ønska deira sprikar.

Bernt Bucher Johannessen er dagleg leiar i Hanen, næringsorganisasjon for gardsmat og bygdeturisme. Han meiner det er mykje bra mat som blir servert, men at det også er rom for forbetringar. Foto: Ketil Blom Haugstulen
Bernt Bucher Johannessen er dagleg leiar i Hanen, næringsorganisasjon for gardsmat og bygdeturisme. Han meiner det er mykje bra mat som blir servert, men at det også er rom for forbetringar. Foto: Ketil Blom Haugstulen
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Anna Karine og to andre norske aktører vant nordisk matpris