Gjør skikkelig kål på årets vinter

Tro det om du kan. På Toten under en av de mest snørike vintrene vi har hatt på lenge høstes det rosettkål fram mellom skiløypene.

Spesielt: Her viser Petter Gjestvang fram rosettkålen som er høstet rett fra snøen på Vang gård. Verdien av sesongproduksjonen ligger på nær to millioner kroner. Foto: Lise von Krogh
Spesielt: Her viser Petter Gjestvang fram rosettkålen som er høstet rett fra snøen på Vang gård. Verdien av sesongproduksjonen ligger på nær to millioner kroner. Foto: Lise von Krogh

– Vi regner med å levere cirka 30 tonn rosettkål til restaurant og dagligvare fra fjorårets produksjon, sier Per Odd Gjestvang til Nationen.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

VÅRT BESTE TILBUD!

Helg + Digital

Bestill

1 mnd for 310,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd for 360,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

En bølge av lokalt norsk øl til Berlin