Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

«Farmen»-Kåre ute med låt: – Det er ikke rart at en stakkar drikker

Under artistnavnet «Kåre Svæsaspær» synger Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy (35) om at livet ikke alltid er en dans på roser.

Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy fra Nordmøre har blitt en populær mann etter at han deltok på TV2s «Farmen». Nå har han gitt ut en låt. Foto: Kristoffer Strand/K2 Filmproductions
Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy fra Nordmøre har blitt en populær mann etter at han deltok på TV2s «Farmen». Nå har han gitt ut en låt. Foto: Kristoffer Strand/K2 Filmproductions

«E det rart at en stakkar drekk» er tittelen på den nye låten som gulrotbonden fra Smøla på Nordmøre slapp fredag denne uken.

– Sangen handler om at livet er hardt og rått, så det er vel ikke rart at en stakkar drikker, sier Skaret Bjøringsøy til Nationen.

Alle som har fulgt med på årets sesong av TV2s realityserie «Farmen» har nok lagt merke til at 35-åringen er glad i å både «rappe», synge og danse.

– Grunnen til at jeg gir ut låten er bare for å prøve å se om dette er noe for meg. Det var artig å få prøve seg i studio, forteller han.

Synger ikke om seg selv

«E det rart at en stakkar drekk» er skrevet og komponert av Tonny Iversen. Den lokale musikeren fra Smøla er mest kjent for «Veiholmen-sangen».

– Kåre, selv er du avholdsmann. Hvorfor synger du likevel om å drikke?

– Låten har ikke så mye med meg å gjøre. Selv om den handler om at det ikke er rart at en stakkar drikker, betyr ikke det at jeg må drikke selv. Det var bare så synd at sangen var så fengende, svarer Skaret Bjøringsøy.

Annonse

Den populære «Farmen»-deltakeren forteller at de også jobber med en musikkvideo til låten, som ikke hovedsakelig handler om alkohol.

Nationen har tidligere snakket med Skaret Bjøringsøy om oppholdet i fengsel, merkelig mobilflørt og Reodor Felgen-kallenavnet. Saken kan du lese i lenken under:

Ingen planer om musikkarriere

– Er dette starten på en musikkarriere kanskje?

– Nei, jeg tror ikke dette er en karriere for meg. Det var bare moro å få prøve seg. Hvis det en gang blir en ny sang, må det bli sjangeren rap som er mer min stil, sier smølaværingen.

Skaret Bjøringsøy kom langt i årets sesong av «Farmen», men måtte gi tapt i en kunnskapskonkurranse i finaleuken.

Søndag er det klart for siste episode og finale inne på Steinsjøen gård. Gulrotbonden vet godt hvem han heier på av de gjenværende deltakerne.

– Jeg heier på Tonje jeg, sier «Farmen»-Kåre, vel vitende om hvem det er som til slutt stikker av med hytte og bil.

Neste artikkel

Glad for heva støttetak: Tar opp gulrøter, men med ein bismak