Fersk ysting i gammelt meieri

Ny osteysting i det gamle fellesmeieriet i Schweigaards gate i Oslo? Ja, du leste riktig - det skjedde sist uke.

Ystekurs: Her ser vi kursleder og noen av kursdeltakerne rundt samme bord. Foran mot kamera Kathrin H. Aslaksby, biolog og kursholder, Stine Bidne Gundersen, Mikkel Bergundhaugen Roppen (som vil bli kokk), Oscar Tideman Holst, Jacob Kjos-Hanssen og Alexandra Muslynska. Foto: Werner Wilh. Dallawara

Leder for kurset i ferskost og yoghurt, Kathrin H. Aslakby sier til Nationen at hun er imponert over elevenes vilje til å lære og deres engasjement for kurset og de som de lærte her. Det hører med til historien at en viktig del av melken som ble brukt under de to kursdagene fra 1. til 2. februar kom fra Grøndalen gård i Akershus.

Til Valdres

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

8 uker for 199,-

Helg+Digital

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
8 uker for 249,-

Komplett

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
8 uker for 299,-

Neste artikkel

En bølge av lokalt norsk øl til Berlin