Vil lage mexicansk salsa av norske kortreiste eksotiske råvarer

Tomaten var en gang ukjent. Nå er tomatillo ny i Norge, en råvare Patricia Méndez trenger til sitt salsaeventyr. Men hun møter skepsis hos drivhusgartnere, selv med Nibioforskning på laget som ser en lønnsom butikk.

Trenger drivhusgartner. - Salsa er ikke bare salsa. God salsa er viktig for meg, derfor jeg startet Salsitas. Jeg har alt klart, men klarer ikke å dyrke tomatillo selv, sier Patricia Méndez, som håper hun snart finner en gartner som vil dyrke tomatillo til neste år. Foto: Solfrid Sande

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel

Utfordring for fiskeindustrien, gull for åkeren