Vil lage mexicansk salsa av norske kortreiste eksotiske råvarer

Tomaten var en gang ukjent. Nå er tomatillo ny i Norge, en råvare Patricia Méndez trenger til sitt salsaeventyr. Men hun møter skepsis hos drivhusgartnere, selv med Nibioforskning på laget som ser en lønnsom butikk.

Trenger drivhusgartner. - Salsa er ikke bare salsa. God salsa er viktig for meg, derfor jeg startet Salsitas. Jeg har alt klart, men klarer ikke å dyrke tomatillo selv, sier Patricia Méndez, som håper hun snart finner en gartner som vil dyrke tomatillo til neste år. Foto: Solfrid Sande

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

8 uker for 199,-

Helg+Digital

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
8 uker for 249,-

Komplett

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
8 uker for 299,-

Neste artikkel

Ukas husdyr: Fuglestadbrogete sau og blæset sau