Unik kjøtt-satsing. Da Otta mistet Nortura-slakteriet og over 60 arbeidsplasser, valgte  kjøttskjærerne Jan Erik Langrusten  (t.v.) og Stian Sandbo å bygge om den nedlagte bensinstasjonen midt i sentrum til en rålekker slakterforretning med lokale og kortreiste delikatesser. Foto: Bård Bårdløkken
Unik kjøtt-satsing. Da Otta mistet Nortura-slakteriet og over 60 arbeidsplasser, valgte kjøttskjærerne Jan Erik Langrusten (t.v.) og Stian Sandbo å bygge om den nedlagte bensinstasjonen midt i sentrum til en rålekker slakterforretning med lokale og kortreiste delikatesser. Foto: Bård Bårdløkken

Bygde om nedlagt bensinstasjon til slakterforretning

Da Otta mistet Nortura-slakteriet og over 60 arbeidsplasser, valgte to unge kjøttskjærere å bygge om den nedlagte bensinstasjonen i sentrum til en slakterforretning.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Sykkelturisme ble levebrød for hjemflytterne