Ulltveit-Moe ber kjøttprodusenter starte med grønnsaker

Forretningsmann og restauranteier Jens Ulltveit-Moe spår at etterspørselen etter rødt kjøtt vil være halvert i hans restaurantkjeder i 2030.

Forretningsmann og restaranteier Jens Ulltveit-Moe tror det grønne skiftet vil merkes både blant bønder og i restaurantbransjen. Foto: Christiane Jordheim Larsen
Forretningsmann og restaranteier Jens Ulltveit-Moe tror det grønne skiftet vil merkes både blant bønder og i restaurantbransjen. Foto: Christiane Jordheim Larsen
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

VÅRT BESTE TILBUD!

Helg + Digital

Bestill

1 mnd for 310,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd for 360,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Søstre laget kunst av naboens rundballer: – Regnet ikke med så stor respons