Ble lokalmatprodusent: Tone Hegre er lært opp av ekteparet som synes det er trist om ingen vil overta fiskekomle-tradisjonen når de gir seg. – Da tenkte jeg at jeg kunne overta. Og sånn startet det, forteller hun. Alle foto: Solfrid Sande
Ble lokalmatprodusent: Tone Hegre er lært opp av ekteparet som synes det er trist om ingen vil overta fiskekomle-tradisjonen når de gir seg. – Da tenkte jeg at jeg kunne overta. Og sånn startet det, forteller hun. Alle foto: Solfrid Sande

Tone gir kvitsøykomlå nytt liv

Tone Hegre ble lokalmatprodusent på sitt nye hjemsted, og opplever stor etterspørsel etter kvitsøykomlå. Håndverket har hun fått fra sine lokale læremestre, som nå ser en fremtid for retten med henne.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Frå akademia til matproduksjon: — Det handlar om det store perspektivet