Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Svensk jaktkjede vil åpne 30 butikker i Norge

Svenske Jaktia satser stort i det norske markedet og vil starte 30 butikker for jakt og fiske i løpet av det neste året.

Jaktia satser i Norge. Illustrasjonsfoto: Mariann Tvete
Jaktia satser i Norge. Illustrasjonsfoto: Mariann Tvete

– Etableringen i Norge er et ledd i en større satsing der målsettingen vår er å etablere oss i Nord-Europa og det øvrige Norden. Det er en fantastisk reise som har startet og vi ser fram til å åpne våre nye butikker i Norge, sier Lars Martinsson, administrerende direktør i Jaktia i Sverige, i en pressemelding.

Jaktia er Sveriges største butikkjede for jakt og fiske og har i dag 37 franchisebutikker i hele Sverige som totalt omsetter for 420 millioner svenske kroner. Nå satser kjeden på å kapre markedsandeler i det norske markedet.

20 butikker er under oppstart i Norge og målet er å etablere 30 nye butikker innen 2019. Håpet er at kjeden totalt vil omsette for en milliard i sine butikker innen 2020, skriver Jaktia i pressemeldingen.

I desember i fjor skrev Finansavisen at den norske investoren Knut Axel Ugland hadde kjøpt kjeden.

Annonse

– Kjøpet av Jaktia er et viktig ledd i vår satsing innen detaljhandelen for jakt- og friluftsprodukter, og vi ser fram til å bidra til fortsatt vekst og utvikling av Jaktia-kjeden, sa Ugland i forbindelse med oppkjøpet.

Morten Krogh, som tidligere har jobbet for den norske jakt- og fiskegrossisten Schou, blir administrerende direktør for Jaktia i Norge.

Neste artikkel

Ystad om nye ulvejakt-regler: – Nok en oppskrift på kaos og forvirring