Mester på smak: Vinner av Årets kokk 2017, Christian André Pettersen. – Jeg har lekt mye med hvordan jeg kan lage sausen og kjøttstykkene så de får en smak av «hjemme», sier han. Foto: Kulturmeglerne/Brand Barstein
Mester på smak: Vinner av Årets kokk 2017, Christian André Pettersen. – Jeg har lekt mye med hvordan jeg kan lage sausen og kjøttstykkene så de får en smak av «hjemme», sier han. Foto: Kulturmeglerne/Brand Barstein

Skal ta Norges 6. gullmedalje

Christian André Pettersen bestemte seg allerede da han var ni år gammel for å ta gull i kokkeverdens OL, Bocuse d’Or. Han gir norske bønder deler av æren for at Norge hevder seg i konkurransen.

– Der er alt avskjæret av kjøttet, med krydder imellom. Konkurransen handler også om bærekraftig mat og matsvinn, og du må vise at du er flink til å utnytte de råvarene du har.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

VÅRT BESTE TILBUD!

Helg + Digital

Bestill

1 mnd for 310,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd for 360,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Sjømatjubel over frihandelsavtale