Reiselivsbedrifter slår ring om Nortura-anlegget på Otta: Vegetarianere blir kjøttspisere

– Gjestene våre vil ha kjøtt med lokal opprinnelse og verdiskaping. De foretrekker produkt med kort transport, lavt klimaavtrykk og høy dyrevelferd, sier turistvert Marius Michael Haugaløkken på Gjendesheim.

Kamp for kortreist mat: Marius Haugaløkken (t.h.) er en mange turistverter i ett av Norges største reiselivsfylker, Oppland, som nå kaster seg inn i kampen for å bevare det eneste Nortura-slakteriet i fylket. Her på besøk på gården Valbjør i Vågå.  Mange i regionen ønsker også sauelinja tilbake på Norturas Otta-anlegg. Foto: Kristoffer Mæle Thuestad
Kamp for kortreist mat: Marius Haugaløkken (t.h.) er en mange turistverter i ett av Norges største reiselivsfylker, Oppland, som nå kaster seg inn i kampen for å bevare det eneste Nortura-slakteriet i fylket. Her på besøk på gården Valbjør i Vågå. Mange i regionen ønsker også sauelinja tilbake på Norturas Otta-anlegg. Foto: Kristoffer Mæle Thuestad
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

3 uker gratis


Komplett

Bestill

3 uker gratis

Neste artikkel

Antall koronasmittede på dansk slakteri fortsetter å øke