Norturas Otta-anlegg har startet produksjonen av Gildes store 2021-lansering

Etter år med omstilling er det nå frysetørket turmat, med Gilde og DNT på laget, som strømmer ut fra Norturas Otta-anlegg. Så langt har det medført åtte arbeidsplasser ved det tidligere slakteriet nord i Gudbrandsdalen.

Nye Otta-arbeidsplasser. Etter at Sel kommune i fjor mistet rundt 60 slakteri-arbeidsplasser, er det svært kjærkomment med - så langt - åtte nye til produksjon at frysetørret turmat ved den nye bedriften Rondane produksjon. Fra venstre; Henning Ulen, Sel, Åge Resset, Sel, Mohamed Saleh, Vågå, Johan Pedersen, Sel og Pål Bråten, Vågå. Svein Leirflaten (daglig leder), Tommy Svenning og Frank Bjørnhaug, alle fra Sel, var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Bård Bårdløkken
Nye Otta-arbeidsplasser. Etter at Sel kommune i fjor mistet rundt 60 slakteri-arbeidsplasser, er det svært kjærkomment med - så langt - åtte nye til produksjon at frysetørret turmat ved den nye bedriften Rondane produksjon. Fra venstre; Henning Ulen, Sel, Åge Resset, Sel, Mohamed Saleh, Vågå, Johan Pedersen, Sel og Pål Bråten, Vågå. Svein Leirflaten (daglig leder), Tommy Svenning og Frank Bjørnhaug, alle fra Sel, var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Bård Bårdløkken
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Starter nytt kjøttselskap i lokalene til korrupsjonstiltalt selskap