Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nortura ansetter ny konserndirektør

Karolina Grønås Henriksen (44) blir konserndirektør for rødt kjøtt i Nortura.

Karolina Grønås Henriksen blir konserndirektør for rødt kjøtt. Foto: Nortura
Karolina Grønås Henriksen blir konserndirektør for rødt kjøtt. Foto: Nortura

– Vi er veldig glade for å få Karolina med på laget. Hun er en resultatorientert, målrettet og erfaren leder, med lang fartstid innenfor merkevarehandel og dagligvare. Jeg føler meg trygg på at hun vil tilføre våre merkevarer og vårt salg av rødt kjøtt svært mye, sier konsernsjef Anne Marit Panengstuen i en pressemelding.

Annonse

Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør i Orkla Lilleborg Profesjonell. Henriksen tiltrer i stillingen i august.

– Jeg gleder meg veldig til denne utfordringen. Nortura har Gilde som sin merkevare på rødt kjøtt, og den er noe av det aller sterkeste som finnes i norsk dagligvarehandel. Ved å skape konkurransekraft i hele verdikjeden og bygge merkevaren ytterligere, tror jeg få kan slå oss i Norge. Selskapet står overfor spennende endringer og det er denne reisen jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Henriksen.

Nortura har den siste tiden hatt store utskiftinger i konsernledelsen, og nåværende konsernsjef Anne Marit Panengstuen ble ansatt i 2019 etter Arne Kristian Kolberg mistet jobben. De har også arbeidet med omorganisering i organisasjonen, og rødt kjøtt er skilt ut som et eget område.

Neste artikkel

Driften av et beredskapslager for korn koster under en ukes subsidiering av elbiler