Industri- og lokalmatparadokset: – Vi må være opptatt av smaken, og ikke å være så utrolig opptatt av å spise oss så forbanna mette hele tida, sier Bernt Bucher Johannessen.
Industri- og lokalmatparadokset: – Vi må være opptatt av smaken, og ikke å være så utrolig opptatt av å spise oss så forbanna mette hele tida, sier Bernt Bucher Johannessen.

– Norge er ikke bare Statoil, slik mange har valgt å tro

Daglig leder i Hanen, Bernt Bucher Johannessen, mener at vi som verdens mest kjøpekraftige forbrukere må bli mer opptatt av den lille biten enn den store tallerkenen.

Skosålen til Bernt Bucher Johannessen trår lydløst over det nypolerte betonggulvet i Landbrukets hus. For et utrent øye på avstand er det bare noen litt høyere kneløft og en hanekam som skiller Bucher fra hanen. Ikke en skvett skvulper over fra pappkruset med sort kaffe i høyre hånd. 17. mai-feiringene i Asker med ungene og potetløp har muligens gitt han noen ferdigheter som har blitt lagt merke rundt resepsjonen. Eller at han som gammel gründer har lært å styre med stø hånd.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

3 uker gratis


Komplett

Bestill

3 uker gratis

Neste artikkel

Hanen: Bra med merksemd rundt kvaliteten på matserveringa