Kan norske bønder vinne kampen om kundene som vil kutte kjøttet?

I denne ferskvaredisken velger kundene en ny og bejublet amerikansk veggisburger foran kjøttburgere til en firedel av prisen. Bondesamvirkene Hoff, Tine og Nortura har kastet seg inn i kampen om kunder som vil kutte kjøttet.

Jacob Weinreich Mogensen er slakter, kjøttelsker og ferskvareansvarlig i en Meny-butikk på Grünerløkka. Her har en amerikansk vegetarburger blitt bestselger i ferskvaredisken. Foto: Siri Juell Rasmussen

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel

Engelsk universitet forbyr storfekjøtt