Klart for norsk cheddar fra Verdal

Verdens største matlagingsost blir trøndersk når 500 tonn med cheddar skal produseres på Tines meierier Verdal.

Jubler for cheddar: Disse fem har stor tro på cheddar produsert i Verdal, fra venstre Kjell Tronhus, Sven Erik Guddingsmo, Lars Olav Iversen, Marius Niva og Terje Døsrønningen. Alle foto: Håvard Zeiner
Jubler for cheddar: Disse fem har stor tro på cheddar produsert i Verdal, fra venstre Kjell Tronhus, Sven Erik Guddingsmo, Lars Olav Iversen, Marius Niva og Terje Døsrønningen. Alle foto: Håvard Zeiner
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

Bestill

1 mnd til kun kroner 1,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd til kun kroner 1,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Bønder får stort hopp i mjølkekvotane i år