Hotellet med egen bonde og gård

Thorbjørnrud hotell har ysteri i bassenget og ku på båsen. Hotelleier Olav Lie-Nilsen har selv sørget for at hotellet er forsynt med ost, melk og kjøtt fra egen gård.

Kandidat A: Olav Lie-Nilsen har hotell med gård, ysteri og kjøkkenhage, og akter å bli Norges beste lokalmatprodusent. Nå er han nominert til tittelen Årets lokalmatgründer.  Alle foto: Vidar Sandnes
Kandidat A: Olav Lie-Nilsen har hotell med gård, ysteri og kjøkkenhage, og akter å bli Norges beste lokalmatprodusent. Nå er han nominert til tittelen Årets lokalmatgründer. Alle foto: Vidar Sandnes

– Hotellet trengte en gård. Jeg endte opp med denne idylliske, men havarerte gården oppi lia her på Gran, sier han.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

Bestill

1 mnd til kun kroner 1,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd til kun kroner 1,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Findus seier norsk tollvern for grønsaker har stått stille sidan 1997