Hotellet med egen bonde og gård

Thorbjørnrud hotell har ysteri i bassenget og ku på båsen. Hotelleier Olav Lie-Nilsen har selv sørget for at hotellet er forsynt med ost, melk og kjøtt fra egen gård.

Kandidat A: Olav Lie-Nilsen har hotell med gård, ysteri og kjøkkenhage, og akter å bli Norges beste lokalmatprodusent. Nå er han nominert til tittelen Årets lokalmatgründer.  Alle foto: Vidar Sandnes
Kandidat A: Olav Lie-Nilsen har hotell med gård, ysteri og kjøkkenhage, og akter å bli Norges beste lokalmatprodusent. Nå er han nominert til tittelen Årets lokalmatgründer. Alle foto: Vidar Sandnes

– Hotellet trengte en gård. Jeg endte opp med denne idylliske, men havarerte gården oppi lia her på Gran, sier han.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Findus seier norsk tollvern for grønsaker har stått stille sidan 1997