Her vil Tine fylle opp med cheddar – produsert på norsk melk

Tine starter opp igjen cheddarproduksjon i Norge. Den ferske konsernsjefen mener det er viktig å finne nye produkter som kan sikre melkebehovet.

Kjell Tronhus, meierisjef ved Tine Meieri Verdal. Her vil de starte med cheddarproduksjon, som kan bety et behov for melk fra opp til 160 gårder. Foto: Lars Bilit Hagen

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Neste artikkel

Sterkere sammen