Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Her er den nye konsernsjefen i Fatland

29-åring fra Etne blir ny sjef i Norges nest største kjøttkonsern.

Anders Hundseid blir ny konsernsjef i kjøttkonsernet Fatland. Foto: Fatland
Anders Hundseid blir ny konsernsjef i kjøttkonsernet Fatland. Foto: Fatland

Anders Hundseid tar over stafettpinnen som konsernsjef etter Terje Wester i Fatland, skriver kjøttkonsernet i en pressemelding.

– Jeg er blitt godt kjent med bedriften og de ulike oppgavene de siste årene. Jeg ser frem til å videreføre det gode arbeidet som blir gjort i bedriften som konsernsjef, sier Anders Hundseid, og legger til at han ønsker å takke eierne for tilliten han nå får.

– Det er med stor respekt jeg trer inn i den nye rollen. Samtidig er jeg glad for at jeg har mange dyktige ressurspersoner med meg, fortsetter han.

Annonse

29-åringen er født og oppvokst på gård i Etne, men da høyere utdanning stod for tur valgte han en kombinasjon av toppidrett, økonomi og ledelse. Ved siden har han også studert landbruk.

Yrkeskarrieren startet i bank hvor han blant annet var landbruksrådgiver samtidig som han overtok familiegården med husdyrproduksjon, før han kom til Fatland i 2017.

Hundseid har de siste årene jobbet i ledergruppen i Fatland som konserncontroller. Han har også hatt rollen som styreformann i FG Kjøttsenter siden 2020.

Fatland påpeker at Terje Wester vil fortsette som konsernsjef fram til ny person er på plass i stillingen som konserncontroller.

Neste artikkel

Bondeleiar støttar slakteristøtte - har levert til konkurrent i 30 år