Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Går fra Ekornes til konsernledelsen i Felleskjøpet Agri

Trine-Marie Hagen overtar rollen som økonomidirektør i Felleskjøpet Agri

Trine-Lise Hagen er ny økonomidirektør i Felleskjøpet Agri. Foto: Ekornes
Trine-Lise Hagen er ny økonomidirektør i Felleskjøpet Agri. Foto: Ekornes

Det skriver selskapet i en børsmelding.

Hagen kommer fra stillingen som økonomidirektør i Ekornes og har bred erfaring innen økonomi og ledelse. Trine-Marie Hagen blir en del av konsernledergruppen i Felleskjøpet Agri.

Hun tar over etter Terje Johansen.

Annonse

– Vi er svært glad for å få Trine-Marie Hagen om bord i Felleskjøpet. Hun har bred erfaring innen økonomiledelse og prestasjonsledelse i selskaper som er i endring. Trine-Marie har en spennende bakgrunn med erfaring fra både mediesektoren, IT-bransjen og tradisjonell industri, sier konsernsjef John Arne Ulvan.

Hagen er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen. Hun har tidligere jobbet som økonomidirektør i Mentor Medier og har hatt flere stillinger i Norske Skog, både som Finance Manager ved to fabrikker og som VP Business Performance Management. Siden 2015 har hun jobbet i Ekornes og vært en del av konsernledelsen som økonomidirektør.

Felleskjøpet Agri har fått hjelp av hodejegerfirmaet Visindi til ansettelsen. Selskapet søkte allerede i januar etter en "helhetstenkende og forretningsorientert" økonomidirektør. Direktøren vil ha det overordnede ansvaret for å lede selskapets økonomi- og IT-funksjon i tillegg til strategi, eiendom og deltakelse i en rekke sentrale prosjekter.

Neste artikkel

Bondesamvirket er ikke en hvilken som helst pølsefabrikk