Fermentering: Gammel metode – nye muligheter

Fermentering av frukt og grønnsaker utnytter råvarene, tryller med smaker og åpner nye dører for lokalmatprodusenter på kurs hos Nofima.

Lager surkål: Sofia Edback (til høyre) har planer om kafé med egen produksjon fra hagen. Kokk Heidi Netland Berge vil ta kunnskapen med hjem, og ut til bøndene i konsulentjobben. Alle foto: Solfrid Sande

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel

Nordmenn kjøper norske matspesialiteter for over 11 milliarder