Fermentering: Gammel metode – nye muligheter

Fermentering av frukt og grønnsaker utnytter råvarene, tryller med smaker og åpner nye dører for lokalmatprodusenter på kurs hos Nofima.

Lager surkål: Sofia Edback (til høyre) har planer om kafé med egen produksjon fra hagen. Kokk Heidi Netland Berge vil ta kunnskapen med hjem, og ut til bøndene i konsulentjobben. Alle foto: Solfrid Sande
Lager surkål: Sofia Edback (til høyre) har planer om kafé med egen produksjon fra hagen. Kokk Heidi Netland Berge vil ta kunnskapen med hjem, og ut til bøndene i konsulentjobben. Alle foto: Solfrid Sande
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

VÅRT BESTE TILBUD!

Helg + Digital

Bestill

1 mnd for 310,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd for 360,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Menys lokalmatprodusenter får 10 millioner kroner