Forsker Annechen Bahr Bugge: En gåte at sauekjøttet ikke verdsettes mer av forbrukerne

Forbrukerne velger bort sauekjøtt blant annet på grunn av smaken, viser undersøkelse. Innovasjon og tilgjengelighet er veien å gå for å selge mer, mener forbruksforsker.

Forsker Annechen Bahr Bugge ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO på Oslo Met. Foto: Vidar Sandnes
Forsker Annechen Bahr Bugge ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO på Oslo Met. Foto: Vidar Sandnes
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

Bestill

1 mnd til kun kroner 1,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd til kun kroner 1,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Tilbyr bønder gratis veterinærhjelp under koronakrisen