Kandidatene øverst fra venstre: Mathilde Jakobsen (Han Sylte), Mona og Georg-Fredrik Ueland (Nyyyt), Kristoffer Evang (Ask Gård), Hans Olav og Anne-Lene Bjerketvedt (Dyre gård), Pernille Vea (Røyland gård) og Anne Ragnhild Thomlevold Rønning (Heidrun).
Kandidatene øverst fra venstre: Mathilde Jakobsen (Han Sylte), Mona og Georg-Fredrik Ueland (Nyyyt), Kristoffer Evang (Ask Gård), Hans Olav og Anne-Lene Bjerketvedt (Dyre gård), Pernille Vea (Røyland gård) og Anne Ragnhild Thomlevold Rønning (Heidrun).

Dette er kandidatene til årets lokalmatgründer

Pinnasteik fra Rogaland, spekemat fra Østerdalen eller gulrotmarmelade fra Valnesfjord. Her er de seks kandidatene til å bli årets lokalmatgründer.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

3 uker gratis


Komplett

Bestill

3 uker gratis

Neste artikkel

Tone gir kvitsøykomlå nytt liv