Derfor fikk kjøttselskap starte produksjonen igjen – én uke etter sjokkfunn

13. august ble produksjonen av kjøttvarer i Kjøttsentralen AS stengt på dagen, fordi kjøttet ble ansett som helsefarlig. Én uke senere var produksjonen i gang igjen.

Mattilsynet trapper opp virkemiddelbruken overfor Kjøttsentralen AS. Bildet viser kjøttfett som ble gitt omsetningsforbud i fjor vår. Foto: Mattilsynet / Carina Johansen / NTB Scanpix

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

8 uker for 199,-

Helg+Digital

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
8 uker for 249,-

Komplett

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
8 uker for 299,-

Neste artikkel

Nortura klar for ny runde i retten etter kostnadssprekk på flere hundre millioner