Derfor fikk kjøttselskap starte produksjonen igjen – én uke etter sjokkfunn

13. august ble produksjonen av kjøttvarer i Kjøttsentralen AS stengt på dagen, fordi kjøttet ble ansett som helsefarlig. Én uke senere var produksjonen i gang igjen.

Mattilsynet trapper opp virkemiddelbruken overfor Kjøttsentralen AS. Bildet viser kjøttfett som ble gitt omsetningsforbud i fjor vår. Foto: Mattilsynet / Carina Johansen / NTB Scanpix
Mattilsynet trapper opp virkemiddelbruken overfor Kjøttsentralen AS. Bildet viser kjøttfett som ble gitt omsetningsforbud i fjor vår. Foto: Mattilsynet / Carina Johansen / NTB Scanpix
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

Helg + Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

100 dager for 100 kr

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Line Elvsåshagen svarer på kritikken: - Det er klart det var heftig å se et dyr bli slakta