Carlos Helguera dobler produksjonen av ost med nytt ysteri

Carlos Helguera i Namsskogan bygger ut ysteriet sitt for å møte den store etterspørselen. Fjorårets oste-VM i Bergen har ført til store etterspørsel etter osten hans.

Klar for storsalen: Ysteriet Gammel Erik er snart klar for en større scene. I god tid før oppussingen er ferdig, vil også Carlos Helguera og Frida Klæboe Mellingen har tatt fagprøven i ysting. Det skjer 3. juni. Alle foto: Håvard Zeiner
Klar for storsalen: Ysteriet Gammel Erik er snart klar for en større scene. I god tid før oppussingen er ferdig, vil også Carlos Helguera og Frida Klæboe Mellingen har tatt fagprøven i ysting. Det skjer 3. juni. Alle foto: Håvard Zeiner
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

Helg + Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

100 dager for 100 kr

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Nofima hjelper matindustrien til å lage trygge produkter av tang og tare