Per Sandberg vil ha mer lokal mat

Lokalmat er lite synlig på sykehjem og skoler. – Økomat har vært prioritert. Jeg ville prioritert god lokal mat, sier fiskeriminister Per Sandberg.

Serverte mattradisjoner: Per Sandberg serverer trøndersk fiskemat til «kokarkjerring», hotellkokk og tradisjonsbærer Olaug Auset. Sandberg støtter Lian-vert Inge Johnsen (t.h) i arbeidet med lokal matkunnskap i Trondheim.

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) sprer lokal sjømat til skoleelever og turgåere på Trondheims tak. LianTunet er blant formidlerne av matkultur som i år får 6 millioner kroner fra Fiskeridepartementet.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

3 måneder for 599,-

Helg + Digital

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
3 måneder for 649,-

Komplett

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
3 måneder for 749,-

Neste artikkel

Nina Sundqvist: – De aller færreste lokalmatproduksjonene er både lønnsomme og lykkelige